OVERALL UITSLAG DWC 4-JARIGEN

  1. 1. Stefanie Schleper , Kanjer ( Fokker: Albert Zoer,Echten),      Up to Date
  2. 2. Tonny Leeuwen   , Kaj (Fokker: M. van Dijk, Lemelerveld),  Harley
  3. 3.  Hanna Eleveld    , Kwibus ( Fokker:B. Kemps),                        Mylord Carthago

Stefanie Schleper werd Overall kampioen bij de 4-jarigen met de door Albert Zoer gefokte schimmel  ‘Kanjer’ (Up to date x Lincoln) Hiermee verdiende zij voor haar werkgever ook een gratis dekking van de hengst ‘Kallas’. Die ter beschikking werd gesteld door `Brink Stables`. Voor Stefanie een bedrag van 500 euro en voor Albert nog een fokkers premie van 100 euro er bovenop.

 

 

 

OVERALL UITSLAG DWC 5-JARIGEN

  1. Albert Zoer,          Jackpot ( Fokker: dhr. Goesten Berkel Enschot),  Zirocco Blue
  2. Roos Hansman,   Jeolita . S ( Fokker: J. Stummel, Staphorst),          Zavall Vdl
  3. Mark Bunting,      Jagger Srk ( Fokker: Stoeterij Landetta, Made),   Untouchable

 

Albert Zoer werd Overall kampioen bij de 5 jarigen met zijn paard  ‘Jackpot’               (Zirocco Blue x Heartbreaker)         Jackpots fokker Willem Goesten verdiende hiermee een dekking van de hengst ‘Kallas’, die ter beschikking was gesteld door ‘Brink Stables’. Een hele blije fokker die naast een dekking ook naar huis ging met een fokkers premie van   100 euro en een leuke fles wijn.

 

 

 

 

 

 

 

OVERALL UITSALG FINALE DWC 2018


Bij de vierjarigen maakte J.Coutinho de favorietenrol waar. De vosmerrie viel onder ruiter Rink-Jan Dijkstra al de hele competitie is positieve zin op. Tijdens de finale had de dochter van Harley VDL net niet haar beste dag. “Ze was vandaag niet op haar best, misschien door de hitte, maar de competitie is voor ons toch heel mooi afgelopen”, blikte Dijkstra terug. Fokker Ria Bosman uit Slagharen genoot zichtbaar toen J.Coutinho in het zonnetje werd gezet.

 

 

 

 

 

 

 

Het klassement bij de vijfjarigen werd gewonnen door gelegenheidsamazone Béanke Roeland uit Hasselt met de schimmelmerrie Iron Maiden. De 20-jarige amazone moest noodgedwongen de teugels overnemen van haar geblesseerde zus Riëlke, die met haar been in het gips vanaf de zijlijn toekeek. Béanke Roeland startte in de barrage als eerste, reed op safe en werd in de rubriek vijfde. Die klassering zorgde er voor dat Iron Maiden de competitie met groot gemak wist te winnen.