De Juryleden voor “Ch De Wijk” 2015

De Wolden Cup zal de juryleden hier aan u voorstellen.

Dhr.Mense Toering, zal net als vorig jaar een vast jurylid zijn in deze 4 & 5 jarige competitie. Hij zal alle paarden samen gaan beoordelen met op elk concours een ander gast jurylid .

Allen zijn ze zeer bekwaam in de handel het vinden en opleiden van jonge paarden. We hopen ook dit jaar weer dat er een paar getalenteerde paarden zullen boven drijven , die we terug zullen zien in de finale !

Stal Toering richt zich vooral op jonge talentvolle springpaarden welke deels uit eigen fok en opfok komen.

dwc mense touring

www.staltoering.nl

 

Ons eerste gast jurylid zal dhr. Fred van Straten zijn. Hij heeft al vele ruiters en amazones begeleid op basissport, nationaal en internationaal niveau. Fred is ook instructeur springen van het Hippisch Talenten Centrum Nederland (HTC).

DWC VAN STRAATEN

www.familievanstraaten.nl

De familie Van Straten is heel bedreven in de paardensport, zowel handel , trainen en het uitbrengen van paarden op landelijk niveau evenals op het internationale vlak.

Ook houden ze zich intensief bezig met de fokkerij van sportpaarden. En niet zonder succes. De familie Van Straaten staat op nummer 28 van de World Breeding Guide van springpaardenfokkers. Ze maken uitsluitend gebruik van de beste en bewezen merriestammen van het KWPN en het Holsteiner verband. Familieleden van de vaak jonge fokproducten van de familie Van Straaten lopen internationaal in de sport.

DWC FREDJE

admin